7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion online firmaer tildeler i dag et bredt udvalg af fragtformer. Den mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig rigtig simpel, og ofte desuden den mindst kostelige slags levering.

Leveringsdygtigheden er jo særligt væsentlig om man behøver din ordre om kort tid, så herved er det utvivlsomt aktuelt at vi gransker den forventede leveringsdato ved det aktuelle produkt.

Størstedelen af online firmaer frembyder dag-til-dag fragt på deres primære varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne ekspederet før lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få e-firmaer lover levering uden betaling, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der købes for en bestemt pris. Alternativt burde man foretrække den mest letkøbte leveringsmodel, der i mange tilfælde – hvad end du opholder sig ved København, Grenaa eller Assens – vil være at få kørt produkterne til et udleveringssted.

Diverse leveringsmåder

Det er i dag rigtig nemt for internetbrugere at søge sig frem til priser i blandt diverse internet virksomheder og så har utallige e-handler fundet det uundgåeligt at presse udsalgspriserne på deres varer – til børn, og endvidere også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid være nyttigt at granske et par forretninger på nettet efter rabatkoder inden du placerer ordren, således at man er sikret at antage den bedste pris.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at godtgøre pengene over et længere tidsrum.

Forinden folk shopper i en e-butik kan man for at være på den sikre side tage stilling til forhandlerens regler, men det er oftest et omfattende projekt.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, da det bør være en erklæring om at online forretningen anerkender de danske love, udover at virksomheden løbende gennemses af specialister der har ekspertise inden for de gældende regler. Desuden får du genvej til at blive hjulpet, hvis du bliver udsat for besvær i processen med din shopping.

Tilsvarende går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet, fx den returrettighed online forhandleren tilsikrer. I den relation er det ydermere relevant, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, således man senere kan påvise sin bestilling, uanset om du leder efter en vare til en herre eller dame.

Trustpilot resulterer i relativt sikre muligheder

Trustpilot præsterer ret så udmærkede muligheder for at iagttage en stor portion nuværende konsumenters omtaler og derved kan det være til hjælp, at du tolker online shoppens bedømmelser før du handler.

Facebook frembringer på samme måde en del fine løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. I øvrigt ser vi endda webshops som tilbyder folk at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket ligeledes bør anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi arbejder sammen med masser af e-forretninger hvor vi markedsfører forretningernes tilbud, og opnår honorar ifald vores brugere fuldfører en transaktion.

Informationer om varer og netbutikker værnes om hyppigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for reguleringer der måtte være iværksat siden vi sidste gang opdaterede de anvendte oplysninger.