7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude

kr. 850,00

Vil du gerne forkæle dig selv (eller din partner) med en ekstra realistisk og ekstra pirrende sexoplevelse, så er dildoen Vixen Creations Lonestar VixSkin et godt valg. Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kv … læs mere her

Er Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm - Nude på lager?

Annonce
Køb Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm - Nude

(61 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude
  • Pris: kr. 850.00
  • Vare ID: 15563
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm - Nude

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude fra Vixen Creations

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Vixen Creations og den mest populære vare er nok denne Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude giver helt nyt liv til sexlivet

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Kvinder,Dildoer,Blød Dildo,Realistisk Dildo,Silikone Dildo,Strap-on Dildo,Anal Dildo til Kvinder,Mænd,Anal Dildo til Mænd,Anal Dildo,Strap On,Harness Dildoer,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Anal Sexlegetøj,Vixen Creations,Brun Dildo,NORTIE Lingerie,Vibrerende St. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude i den kendte webshop Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

61 reviews for Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm - Nude

Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm – Nude”