7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Klar

kr. 249,00

Vil du gerne have en dildo, der ser lige så lækker ud, som den føles, så er Icicles No 5 Blå Glas Dildo et godt valg. Dildoen er designet i mundblæst glas og den vil med sikkerhed give dig en lækker følelse af at blive fyldt ud. Den kan varmes op og køle … læs mere her

Er Icicles No 5 Blå Glas Dildo - Clear på lager?

Annonce
Køb Icicles No 5 Blå Glas Dildo - Clear

(84 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear
  • Pris: kr. 249.00
  • Vare ID: 14981
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Icicles No 5 Blå Glas Dildo - Clear

Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear fra Icicles

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra Icicles og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dine varer leveres i en neutral indpakning, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Kvinder,Dildoer,Glas Dildo,Icicles,Gennemsigtig Dildo,NORTIE Lingerie,Tilbud til hende,Favoritter,Tilbud til Kvinder,Tilbud. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

84 reviews for Icicles No 5 Blå Glas Dildo - Klar

Vær den første til at anmelde “Icicles No 5 Blå Glas Dildo – Klar”