7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Sort

kr. 159,00

Burlesque Pasties brystsmykkerne er lavet af læder og satinsnor. De påsættes ved at sætte de 2 stk. medfølgende dobbelt-klæbende tape stykker på bagsiden af læder brystsmykkerne. Tapen holder længe, hvis du sørger for at være helt ren på kroppen, inden de … læs mere her

Er Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black på lager?

Annonce
Køb Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black

(72 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 10517
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black fra Bijoux Indiscrets

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Bijoux Indiscrets og folk er rigtig glade for denne Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Kvinder,Lingeri,Kropsudsmykning,Accessories,Bijoux Indiscrets,NORTIE Lingerie,Favoritter. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black hos den populære shop Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

72 reviews for Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Sort

Vær den første til at anmelde “Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Sort”