7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Late X Lange Latex Strømper – Sort – 2XL

kr. 382,00

Lange latex strømper med en skinnende look. Strømperne går til midt på låret. Strømperne er perfekte til en aften i forførelsens tegn, en tur i byen eller en fræk udklædningsfest. Kombiner dem evt. med en fræk kjole. Fremstillet i 100 % naturlatex. Vil du … læs mere her

Er Late X Lange Latex Strømper - Black - 2XL på lager?

Annonce
Køb Late X Lange Latex Strømper - Black - 2XL

(47 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL
  • Pris: kr. 382.00
  • Vare ID: 13163
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Late X Lange Latex Strømper - Black - 2XL

Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL fra Late X

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Late X der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL giver helt nyt liv til sexlivet

Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Bondage Lingeri,Fetish,Fetish Tøj,Gummi Outfits,Latex Tøj,Late X,Undertøj & Lingeri,NORTIE Lingerie,Tilbud til Kvinder,Fetish Tilbud,Tilbud. Du får også hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL online hos webshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL – fordele ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Late X Lange Latex Strømper – Black – 2XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

47 reviews for Late X Lange Latex Strømper - Sort - 2XL

Vær den første til at anmelde “Late X Lange Latex Strømper – Sort – 2XL”