7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Sølv

kr. 1.295,00

Længes du også efter ekstrem tyngde uden at gå på kompromis med den luksuriøse elegance, så er Rosebuds Swarovski Cristal Plug i XXLarge perfekt. Med sine 890 g er denne skønhed elsket og begæret blandt øvede anal entusiaster. Når pluggen er på plads efte … læs mere her

Er Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge - Silver på lager?

Annonce
Køb Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge - Silver

(99 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver
  • Pris: kr. 1295.00
  • Vare ID: 20475
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge - Silver

Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver fra Rosebuds

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Rosebuds der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver giver helt nyt liv til sexlivet

Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Anal Sexlegetøj,Anal Plug til Kvinder,Mænd,Anal Øvede,Butt Plug,Anal Plug,Til Øvede,Rosebuds,Metal Buttplugs,NORTIE Lingerie,Favoritter. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Silver på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

99 reviews for Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge - Sølv

Vær den første til at anmelde “Rosebuds Swarovski Cristal Plug XXLarge – Sølv”