7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hookup Panties Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Sort – XL/2XL

kr. 299,00

Vær vovet i de bundløse trusser fra Pipedream med en streng, der holdes på plads af en buttplug, så din bagdel er til fri beundring. Gå i byen med en fræk hemmelighed kun du kender. Eller måske er din partner med på den diskrete idé. Føl og se uimodståeli … læs mere her

Er Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug - Black - XL/2XL på lager?

Annonce
Køb Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug - Black - XL/2XL

(44 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 25439
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug - Black - XL/2XL

Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL fra Hookup Panties

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Hookup Panties som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL giver helt nyt liv til sexlivet

Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Kvinder,Lingeri,Bundløs Lingeri,Trusser & Strings,HookUp Panties,NORTIE Lingerie,Tilbud til hende,Favoritter,Tilbud til Kvinder,Tilbud. Du får oven i købet hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Black – XL/2XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

44 reviews for Hookup Panties Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug - Sort - XL/2XL

Vær den første til at anmelde “Hookup Panties Pipedream HookUp Bundløs Trusse med Butt Plug – Sort – XL/2XL”