7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – Hvid

Varenummer (SKU): 26486 Kategorier: , , , , ,

kr. 159,00

Disse selvsiddende strømper i fiskenet fra Dreamgirl færdiggør ethvert outfit og får dine ben til at se uimodståelige ud. Strømperne løber op til midt på låret og har en blondekant, hvor du nemt kan fastgøre nogle strømpestropper (medfølger ikke) for at s … læs mere her

Er Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size - White - Plus size på lager?

Annonce
Køb Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size - White - Plus size

(108 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 26486
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size - White - Plus size

Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size fra Dreamgirl

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange gode bud fra Dreamgirl og folk er rigtig glade for denne Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size giver helt nyt liv til sexlivet

Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Lingeri,Plus Size,Strømper,Dreamgirl,Favoritter. Der følger også hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size i webshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – White – Plus size på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

108 reviews for Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size - Hvid

Vær den første til at anmelde “Dreamgirl Fiskenet Selvsiddende Strømper Plus Size – Hvid”