7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black

Varenummer (SKU): 23106 Kategorier: , , , , , ,

kr. 159,00

Få en fræk weekend fyldt med sjove lege og dejlig sex med baseks Kinky Weekend Play Par Sæt. Den skønne pose gemmer på i alt 7 forskellige produkter, som I kan nyde under sex, forførende forspil, og når I leger med blid bondage. Sæt stemningen til en roma … læs mere her

Er baseks Kinky Weekend Play Par Sæt - Black på lager?

Annonce
Køb baseks Kinky Weekend Play Par Sæt - Black

(18 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 23106
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Kinky Weekend Play Par Sæt - Black

baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black fra baseks

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra baseks og folk er rigtig glade for denne baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Par,Par Sexlegetøj,Forspil,Sexlegetøj Sæt,NORTIE Lingerie,Favoritter,baseks. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black i den kendte webshop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

18 reviews for baseks Kinky Weekend Play Par Sæt - Black

Vær den første til at anmelde “baseks Kinky Weekend Play Par Sæt – Black”