7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Willie City Lover Realistisk Dildo 19 cm

kr. 129,00

Leder du efter en livagtig dildo til realistiske onanioplevelser, så er Willie City Realistisk Dildo 19 cm lige noget for dig. Dildoen har en blødt og bøjeligt skaft, der føles næsten som en ægte penis. Den er akkurat fleksibel nok til stadig at tilbyde … læs mere her

Er Willie City Realistisk Dildo 19 cm - Nude på lager?

Annonce
Køb Willie City Realistisk Dildo 19 cm - Nude

(16 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude
  • Pris: kr. 129.00
  • Vare ID: 22167
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Willie City Realistisk Dildo 19 cm - Nude

Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude fra Willie City

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Willie City og et godt bud derfra er Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude giver helt nyt liv til sexlivet

Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Kvinder,Dildoer,Blød Dildo,Realistisk Dildo,Willie City,NORTIE Lingerie,Favoritter,3 for 198 kr.. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude online hos webshoppen Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude – fordele ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Willie City Realistisk Dildo 19 cm – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

16 reviews for Willie City Lover Realistisk Dildo 19 cm

Vær den første til at anmelde “Willie City Lover Realistisk Dildo 19 cm”