7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sex-O-Chess Par Spil

kr. 297,00

Er I vilde med at spille skak, og vil I samtidig gerne sætte krydderi på sexlivet? Så er Sex-O-Chess Par Spil spillet til jer. Det består af et klassisk skakbræt med spillebrikker og reglerne er, som I kender dem. Men hvert et træk har frække konsekvense … læs mere her

Er Sex-O-Chess Par Spil - Mixed colours på lager?

Annonce
Køb Sex-O-Chess Par Spil - Mixed colours

(7 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours
  • Pris: kr. 297.00
  • Vare ID: 22352
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sex-O-Chess Par Spil - Mixed colours

Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours fra Tease & Please

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Tease & Please der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours giver helt nyt liv til sexlivet

Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Par,Par Sexlegetøj,Forspil,Sjov & Spil,Tease & Please,Spil,Favoritter,Tilbud til Kvinder,Tilbud til Par,Tilbud. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours online hos webshoppen Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Sex-O-Chess Par Spil – Mixed colours på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

7 reviews for Sex-O-Chess Par Spil

Vær den første til at anmelde “Sex-O-Chess Par Spil”