7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

kr. 1.645,00

Forkæl dig selv med denne luksuriøse og opgraderet Smart Wand 2, der tilbyder en stærkere motor med ekstra vibrationsmønstre, et mere stabilt håndtag og som holder endnu bedre på strømmen. Brug de rumlende vibrationer på dine erogene zoner for svimlende o … læs mere her

Er LELO Smart Wand 2 Large Vibrator - Purple på lager?

Annonce
Køb LELO Smart Wand 2 Large Vibrator - Purple

(5 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple
  • Pris: kr. 1645.00
  • Vare ID: 22597
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
LELO Smart Wand 2 Large Vibrator - Purple

LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple fra Lelo

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Lelo og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple giver helt nyt liv til sexlivet

LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori LELO,Kvinder,Vibratorer,Klitoris Vibrator,Magic Wand Vibrator,Genopladelig Vibrator,Massageapparater,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Kraftige Vibratorer,Farverige Vibratorer,Sort Vibrator,Lilla Vibrator,NORTIE Lingerie,Favoritter. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste LELO Smart Wand 2 Large Vibrator – Purple på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

5 reviews for LELO Smart Wand Large 2

Vær den første til at anmelde “LELO Smart Wand Large 2”