7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Silikone Dilator med Vibrator

kr. 170,00

Denne Silikone Dilator Med Vibrator er ideel til dig, som ønsker at udvide dit urinrør og som allerede har erfaring med denne form for stimulation. Den 7 mm tykke dilator har en indbygget vibrator, der gør oplevelsen ekstra pirrende og du får hele 7 forsk … læs mere her

Er Silikone Dilator med Vibrator - Blue på lager?

Annonce
Køb Silikone Dilator med Vibrator - Blue

(100 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Silikone Dilator med Vibrator – Blue
  • Pris: kr. 170.00
  • Vare ID: 13891
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Silikone Dilator med Vibrator - Blue

Silikone Dilator med Vibrator – Blue fra You2Toys

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der mange, der finder det de leder efter hos You2Toys og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Silikone Dilator med Vibrator – Blue. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Silikone Dilator med Vibrator – Blue giver helt nyt liv til sexlivet

Silikone Dilator med Vibrator – Blue er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig You2Toys,Fetish,Cock & Ball Sexlegetøj,Elektrosex & Klinik,Dilatorer & Sounds,Smerte & Sanseleg,NORTIE Lingerie,Tilbud til Kvinder,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Husk du får hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Silikone Dilator med Vibrator – Blue i den kendte webshop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Silikone Dilator med Vibrator – Blue – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Silikone Dilator med Vibrator – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

100 reviews for Silikone Dilator med Vibrator

Vær den første til at anmelde “Silikone Dilator med Vibrator”