7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm

kr. 699,00

Når du ikke kan få det fyldigt og stort nok, er The Violator XL Dildo Thruster skabt til dig. Imponerende dildo vibrator, som med sine 25 cm og en diameter på hele 5,4 cm tilfredsstiller selv den mest erfarne thrusting nyder. Fremstillet i behageligt PVC … læs mere her

Er Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm - Black på lager?

Annonce
Køb Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm - Black

(70 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black
  • Pris: kr. 699.00
  • Vare ID: 16858
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm - Black

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black fra Master Series

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er produkterne fra Master Series der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne kommer pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Master Series,Fetish,Fetish Sexlegetøj,XL Dildoer,Stødende Dildo,NORTIE Lingerie. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black online hos webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Master Series The Violator XL Dildo Thruster 36,2 cm – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

70 reviews for Master Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm

Vær den første til at anmelde “Master Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm”