7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Skins Dot & Rib Kondomer 16 stk

kr. 99,00

Vis stolt dine kondomer frem i den praktiske kube med de populære Skins Dots & Ribs Kondomer. Med pirrende riller, der stimulerer ham og knopper på ydersiden for ekstra stimulation til kvinden/partneren. Det gennemsigte materiale gør oplevelsen så naturli … læs mere her

Er Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk - Klar

(67 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar
  • Pris: kr. 99.00
  • Vare ID: 20177
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk - Klar

Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar fra Skins

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i vores breddegarder. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, produceres der god kvalitet fra Skins der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar giver helt nyt liv til sexlivet

Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Skins,Mænd,Kondomer,Små Kondomer,Specielle Kondomer,Tynde Kondomer,Bedre Sex,Par Tilbehør,Kondomer til par,NORTIE Lingerie. Husk du får hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar hos onlineshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Skins Dots & Ribs Kondomer 16 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

67 reviews for Skins Dot & Rib Kondomer 16 stk

Vær den første til at anmelde “Skins Dot & Rib Kondomer 16 stk”