7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shower Strap Bathmate

Varenummer (SKU): 11617 Kategorier: , , ,

kr. 149,00

Shower Strap er den perfekte hjælper, hvis du ønsker at bruge din Bathmate penispumpe i brusebadet. Den sikrer, at pumpen ikke glider af. Remmen er one size og passer til de fleste. Denne justerbare rem sættes på spidsen af Bathmate ​​pumpen og føres … læs mere her

Er Shower Strap Bathmate - Sort på lager?

Annonce
Køb Shower Strap Bathmate - Sort

(100 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Shower Strap Bathmate – Sort
  • Pris: kr. 149.00
  • Vare ID: 11617
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shower Strap Bathmate - Sort

Shower Strap Bathmate – Sort fra Bathmate

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Bathmate som for eksempel denne Shower Strap Bathmate – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Shower Strap Bathmate – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Shower Strap Bathmate – Sort er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Mænd,Håndjern,Bathmate,NORTIE Lingerie. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Shower Strap Bathmate – Sort hos onlineshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Shower Strap Bathmate – Sort – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Shower Strap Bathmate – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

100 reviews for Shower Strap Bathmate

Vær den første til at anmelde “Shower Strap Bathmate”