7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Rød

kr. 699,00

Denne vibrator fra Magic Motion skal nok få dig til at tro på magi! Med app-styring, orgasmer som dit vækkeur, dobbelt stimulation og 10 støn-fremkaldende manuelle hastigheder, vil denne summer helt sikkert fortrylle dig! Denne app-styrede dobbeltvibrator … læs mere her

Er Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator - Red på lager?

Annonce
Køb Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator - Red

(108 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red
  • Pris: kr. 699.00
  • Vare ID: 24633
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator - Red

Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red fra Magic Motion

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra Magic Motion og den mest populære vare er nok denne Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red giver helt nyt liv til sexlivet

Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Anal Sexlegetøj,Anal Begynder til Kvinder,Anal Plug til Kvinder,Anal Vibrator,Butt Plug,Prostata Stimulator,Par,Par Sexlegetøj,Til Begyndere,Magic Motion,NORTIE Lingerie,Favoritter. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red hos den populære shop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Red på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

108 reviews for Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator - Rød

Vær den første til at anmelde “Magic Motion Umi App-Styret Dobbelt Vibrator – Rød”